Premi Sambori Omnium

 

Òmnium Cultural convoca el VI Premi Sambori Òmnium, el premi escolar de narrativa en català destinat a promoure l’ús literari de la llengua catalana a les escoles i instituts. El premi Sambori, que es porta a terme als Països Catalans, funciona de la mà d’Òmnium Cultural arreu del Principat, la Catalunya Nord i la Franja de Ponent.

Els treballs que opten a aquest premi de narrativa escolar s’han de regir segons les bases d‘enguany

consulteu bases

S’espera que hi participin més de 20.000 nens, nenes i joves. Només divuit d’aquests treball assoliran el màxim guardó, el Sambori Òmnium Catalunya. Animem tots els centres escolars a participar-hi!

La data límit de lliurament dels treballs escollits per cada centre serà el divendres 3 de febrer de 2012. A partir d’aquesta data, començaran les deliberacions per a la primera fase del concurs: el PREMI SAMBORI ÒMNIUM DEMARCACIÓ. Així, els treballs rebuts fins a aquella data a la corresponent seu territorial d’Òmnium, passaran a concursar en l'àmbit de la seva demarcació. Cadascuna tindrà un jurat i escolliran com a màxim tres treballs per categoria. Durant el mes de març, cada demarcació farà públics, en un acte festiu, els premis Sambori Òmnium de cada demarcació.